HELLO NEW ME! 

Hej mina hjärtan! Hur mår ni? Hoppas ni mår fint! Nu har jag äntligen gjort min förändring, såhär ser jag ut numera. Jag besökte Poze hair på Grev Turegatan 10. Snacka om att förvandla mitt hår till magi, jag är så sjukt nöjd. Jag gick till bästa Rafi som min fina vän Angelica gått till och hört så mycket gott om honom. Han var verkligen superduktig och resultatet känns så naturligt. Ska visa för och efter bilder senare idag =) Men först vill jag veta vad ni tycker om förvandlingen? Vad tycker ni? 

______________________________________________

Hi Sweethearts! How are you guys? Hope all of you are fine. Here is my new look, the new me. I was so excited for a big change and here it is. What do you think babes? Do you like it?

0

11 reaktioner på “HELLO NEW ME! ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.