GALA READY

Parfume_Here / Contour kit_Here/ Powder_Here / Brow Duality_Here / Born to Glow_Here /

Detta inlägg skulle dyka upp innan galan men det hanns inte med men ville ändå få upp det innan jag somnar. Ikväll var har ju som sagt varit på gala,inte vilken som helst utan NK’s nya,  NK – galan jag var där tillsammans med Emma. Det var en riktigt härlig kväll. Jag tänkte visa bilder på mig, outfiten, sminket  och berätta mer om galan imorgon, jag ville mest bara visa mina skönhets-favoriter från Eleven.se just nu, detta sminket passade perfekt till kvällens gala när man vill ha lite extra glow. Contour – kitet är verkligen min bästa vän när det kommer till smink. Det var även dags för en ny då jag använt min gamla  varje dag sedan jag inhandlade de.  Jag har färgen Light to Medium, tycker den är perfekt. Jag var även sugen på en ny doft och har helt klart hittat en ny favvo-doft. Nämligen Chloe’s nya Fleur De Perfume EDP, den luktar så gott och känns lite extra lyxig att bära på gala. Men nu ska jag sudda, ni får höra mer imorgon. PUSS! 
I samarbete med Eleven

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.