FRIYAY FEELING 

 

 

LAMP_HERE / RUG_HERE / TABLE_HERE / POSTERS_HERE / SOFA_HERE  VASE_HERE

Hallå där finisar! Hoppas ni mår bra? Jag mår bra, är bara så sjukt trött men vem är inte det på fredagar? Jag har gjort om och även gjort klart vardagsrummet nu, så här kommer lite bilder på resultatet. Har dels lagt till ett nytt vitrinskåp, en fåtölj, ny kudde, ljusslinga och nya inredningsdetaljer. Vi har även nu satt upp vår nya tvbänk eller vi har som väggskåp under tvn, sen har vi en ny drinkvagn också. Det är liksom mittemot detta men det får ni se vid ett annat tillfälle. Jag ville mest kika in och önska alla en underbar fredag. Jag är så redo för helg just nu. Blir en lugn och mysig helg, ska ju också iväg på en liten roadtrip men mer om det imorgon.

0

12 reaktioner på “FRIYAY FEELING ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.