PEANUT BUTTER BONAZA

Hur snygg vän har man inte? Sån babe!

_c8a0300 _c8a0309

SÅ MYSIG kväll, jag och Klara möttes upp efter våra jobb och drog oss bort till Östermalm där Yollibox skulle hålla sitt event för deras nya smak – Peanut Butter Bonaza och jäklar vad god den var, helt galet.  Helt klart min favorit från alla yollisar, gillar ni jordnötssmör och när det är både salt och sött är detta glassen för er. Denna var även lite mer krämig än deras andra. MUMS MUMS! Efter eventet så kände mig både jag och Klara oss lite hungriga då ingen käkat middag så vi blev tipsade om SANNAS och drog dit, väldigt härligt ställe må jag säga. Jag åt deras ”socca” kikärtspannkaka toppat med chorizo, grillad majs och kantareller. Verkligen supergott! Nu är det dags för mig att sova, är helt slut. Hörs imorgon!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.