FROM NINE TO FIVE

Tjabba tjena hallå! Lite bilder från senaste dagarna,ni älskar ju när jag samlar ihop mina vardagsbilder. So here we go! Idag har det varit full rulle med möten, mail och kundbesök. Just nu är jag verkligen helt slut, verkligen så trött. Jag måste nog sakta ner tempot lite, som ni vet är jag ju lite extra skör och man är ständigt rädd att trilla dit igen. Men jag kan mina signaler mer nu. Påtal om det tänkte jag ta och skriva ett helt inlägg om mitt  eller mina jobb och jobbsituationen just nu. Det kommer bli ett ganska så personligt inlägg, så håll utkik. Nu har jag precis kollat klart PH och tänkte slänga mig i sängen. Henke är iväg på AW så blir att somna till en film eller så. Idag är det också exakt fyra veckor tills jag drar utomlands. Ska bli helt underbart, känner just nu att resa kommer sitta riktigt fint då. Nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig. Vi hörs imorgon finisar!

0

6 reaktioner på “FROM NINE TO FIVE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.