WHICH OUTFIT WOULD YOU PICK?

one-onetwo-twothreee

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, eller 9?

På senaste har jag faktiskt varit duktigare på att fota looks, så jäkla härligt. Älskar ju att dela med mig av min stil, och vill att man blogg ska vara en stor del av min personliga stil. Det är även många som saknat det men sen när jag väl lägger upp outfits är de oftast de inlägg som är minst kommenterade .. Inte så roligt. Skärpning hörrni 😉 Vill ju såklart höra vad ni tycker, det är ju det som är det roligaste med att blogga. Er härliga respons! Detta inlägg var ett tag sedan jag gjorde faktiskt och dessa in lägg är extra roligt att få mycket respons på. Då det är SÅ roligt att se vilken som är er absoluta favorit. Min är look nr 3 och 5, vilken är er favorit?

0

10 reaktioner på “WHICH OUTFIT WOULD YOU PICK?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.