SPONSRAD VIDEO – SVÄRTAN


sva%cc%88rtan-1

Foto: Ikea

Detta är en sponsrad video i samarbete med Ikea.

Jag tycker alltid att Ikea’s designsamarbeten är utöver de vanliga och denna gång föll den verkligen mig i smaken. Martin Bergström står bakom hösten snyggaste kollektion: SVÄRTAN. Som det låter så är hela kollektion i svart, vitt och grått. Helt klart mina favoriter när det kommer till inredning. Tillsammans med 25 modestudenter från National Institute of Fashion Technology i New Delhi har Martin Bergström tagit fram de mönster som går igenom hela kollektionen.  Hela kollektionen är framtagen i Indien och man har en stark känsla utav de handgjorda, vilket jag verkligen gillar. Kollektion består av både kuddar, soffbord, plädar, flaskor och fina skålar. Imorgon så lanseras kollektionen både på webben och i butik. Jag ska faktiskt till Ikea till helgen och då hoppas jag innerligt att några produkter finns kvar. Jag är så sugen på att slå till på flaskorna, bordet och en fin skål. I samarbete med Ikea.

Vad tycker du om detta design samarbete? Gillar du det?

0

4 reaktioner på “SPONSRAD VIDEO – SVÄRTAN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.