THROWBACK NYC


Ibland så saknar jag New York lite extra, helt klart en utav mina favoritstäder. Helt sjukt att jag bara varit där en gång, men det ska det bli ändring på. Jag är så sugen på att åka dit nu, så ni anar inte. Den staden har tamefan allt! Men innan jag åker till en storstad får det först bli lite sol och värme. Storstäder i all ära, men får jag välja så röstar jag alltid på sol och bad iallafall nästan. Däremot finns det ju grymma städer som har både bra storstadsliv och sol & bad. Efter att ha kikat in alla bilder ovan så saknar jag ju inte direkt New York mindre, saknar min fina Emilia med som bor där. Tusan vilken bra resa vi hade <33 Har ni varit i New York? Gillade ni det? 

0

2 reaktioner på “THROWBACK NYC”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *