PYJAMAS

Shirt_Missguided / Jeans_Levis / Shoes_Billi Bi / Bag_Stella Mccartney (Emmas) / Sunnies_Le Specs /

Som sagt jag mötte upp Emma imorse för en frukost på Strandvägen 1 följt av ett event tillsammans med Eos & Vass PR. Väldigt bra start på den här braiga dagen, Stockholm bjöd verkligen på gassande sol och 23 grader. Det är ju helt underbart! Vi passade även på att fota lite i det fina vädret, såhär i efterhand ångrar jag att jag inte hade något mer lättklätt eftersom det verkligen var sommar i luften.  Men då fick jag istället inviga min nya Pyjamas skjorta, denna skjorta är verkligen en het trend i höst. Många kan tro att jag kommer direkt från sängen men det gör jag inte 😉 Det gäller att dressa upp den så den inte känns för ”pyjamas” aktig. Idag valde jag att bära den till ett par lite slappare jeans, istoppat. Snyggt tycker jag. Vad tycker ni om höstens pyjamas skjortor, gillar ni?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *