MAKE UP 

 

Make up by Nathalie Edström

Hej mina bästa! Nu är jag hemma i Stockholm igen efter en långhelg i min kära hemstad med massor utav fix, inhandling, bröllop och sjukhusbesök. Just nu känns det väldigt skönt att vara hemma igen. Kom in till Stockholm vid 17.09, gick hem och lämnad väskan och mötte upp Henke för lite handling. Ska bli så skönt att bara sova i sin egna säng och få krypa ner i Henkes famn. SÅ mysigt. Jag tänkte bara visa några fler bilder på sminket från i lördags, visst blev det fint? Ganska enkelt men ändå så festligt med fransar, lite mörkare skugga och lystrig bas. Jag blev verkligen supernöjd och tycker Natta är SÅ duktig. Så bor ni i Norrköping och vill bli lite extra fina en kväll, tycker jag minsann att ni ska kontakta henne. Hennes Instagram heter: @nathaliesmakeup Ikväll ska vi bara se på fotbollen/Idol och äta en god middag.

Vad tycker ni om denna sminkning? Gillar ni den? Lockade även håret, tycker utsläppt och lockigt var finast till klänningen.
0

4 reaktioner på “MAKE UP ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *