HERR &  FRU PÅHLSSON

Hej mina hjärtan! Hur mår ni? Jag får verkligen be om ursäkt för frånvaron här på bloggen, dels har det varit fullt upp med bröllopsfix innan bröllopet och sedan bröllop och då var jag med hela dagen från 8.00 och igår efter bröllopet blev inte heller min söndag som planerad. Jag fick nämligen en allergisk reaktion och fick åka rakt in med ambulansen till sjukhuset. Sedan låg jag inne på observartion i 5 timmar men nu har jag äntligen fått komma hem. Så ska berätta mer om och om det fantastiska bröllopet lite senare. Jag har massor fina bilder att visa er. Bröllopet var verkligen magiskt! 

0

2 reaktioner på “HERR &  FRU PÅHLSSON”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.