WEDDING NIGHT

 


 

Alltså WOW så fint det var, som jag skrev innan så var varenda illa detalj påtänkt. Hela bröllopet var så otroligt genomtänkt och man såg tydligt att det låg lång planering bakom detta. Trots det bara var sju månader sen Petter friade på Nyår hihi. Kvällen var så jäkla härlig och alla tal var så bra, så mycket roliga filmer/klipp/bildspel, sång, dans osv.. Helt sjukt! Jag var som sagt toastmadame tillsammans med toastmaster Stevie som också är en utav mina bästa vänner. Han har fan talets gåva, han var även toastmaster på min 25års fest också. Han kan sin sak den där Stevie. Det var första gången för mig som toastmadame, jag var lite nervös men est glad och ärofylld för att ha fått uppdraget och måste ändå säga att det gick bra. Vi hade så sjut kul och middagen flöt på ordentligt. Jag tycker vi hade gjort en bra blandning av familjetal, kärlekstal och spex. Jag och Stevie fick massor beröm efteråt och det var så många som kom fram. Det värmer verkligen i hjärtat, huvudsaken är att brudparet var nöjda och hade en fantastisk väll och det verkade de verkligen ha. Deras kärlek bara lyste, man blev lycklig av att bara titta på dom. Världens finaste vänner! Åh jag vill bara göra om hela bröllopet NU, det var bland de bästa kvällarna på någonsin. Vi dansade fram till 05.30 på morgonen, det tyder på en lyckad kväll hihi.

1

4 reaktioner på “WEDDING NIGHT”

 • Mamma Sabine skriver:

  Sjukt fina o fantastiska bilder så det ska vara inget tillgjort 👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍du är grym Rebecca ❤️😘😘o vilket vackert brudpar 😍😍❤️❤️💍

 • Lovisa skriver:

  Hej Rebecca! Har inte varit inne på din blogg på jättelänge, kul att du har börjat med inredning, du är jätteduktig och jag älskar din stil! Om du tycker det är roligt att klura på så har jag en fråga om du kan tipsa på hur man inreder snyggt med ett par elektroniska trummor..?
  https://www.emusic.se/files/product_img/33374/highres_DTX450K%203.jpg

  Hade varit lätt om de var äkta trummor, med snyggt trägolv och vita väggar men det är tyvärr inte så praktiskt om man har grannar 🙁

  Tack för en fin blogg! Kram

  • Rebecca skriver:

   Hej Lovisa! Men vad kul att höra att du är tillbaka :)) hoppas att du stannar hihi. Men oj vilken bra fråga, den ska jag klura på. Så återkommer jag så fort jag har ett bra svar. Tack även för dina fina ord, det värmer verkligen. SÅ glad man blir! Tack tack :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *