MISTER FRENCH 

Ni måste testa deras Ingefära & Hallon Lemonads, så sjukt goda och läskande. Hur fina också?

YAA-MII!

Hur gott? Så mycket smarrigt!

Ska ni käka brunch i Stockholm och är svaga för skaldjur? Då tycker jag definitivt att ni ska besöka Mister French. Jag och Klara var där igår på Brunch, jag har varit där innan men då har jag ätit deras lunch och druckit deras drinkar som också är amazing men deras brunch var verkligen topp. Gillar att den ändå var ganska fräsch och som sagt perfekt om du gillar skaldjur. Jag och Klara gick loss på räkorna, SÅ GOTT! Till efterrätt fanns det både våfflor, choklad mousse, jordgubbs mousse, äppelpaj, godis bl.a så smarrigt. Så såhär härligt började vi gårdagen, satt dessutom ute i solen. Helt fantastiskt!

0

4 reaktioner på “MISTER FRENCH ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *