PINK WALL

Hej mina hjärtan! Hur mår ni? Hoppas allt är bra med er. Jag är så förbaskad glad att sommaren är tillbaka. Det gör så gott i själen, mår alltid bäst av sol och värme. Tror fan jag är skapad för det klimatet. Med tanke på hur påverkad jag är av vädret, haha nästan lite skrämmande när man tänker efter. Här är en liten sneakpeek på ännu en look jag plåtade med Ellen. Imorgon är det dags att plåta igen, så taggad! Älskar att kunna leverera grymt material till bloggen. Idag har jag haft en riktigt härlig dag med bästis, hon sov här igår. Vi hade världens myskväll hemma hos mig, så underbart. Nu ska jag vara lite social med Henke. Vi hörs senare eller imorgon! Pussssss

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.