SPOILED

Alltså åh vilken dag jag hade igår, helt underbar. Det började med att jag skulle vara hos Linnéa vid 10.30 där de hade dukat upp för världens brunch med glutenfria ciabatta, glutenfria pannkakor, juice, bubbel, smoothie , ostar, frukt och grönsaker.

Hur smarrigt?

Och hur gulliga vänner? Möttes även av denna lapp. Så inte nog med brunchen så skulle vi även på SPA + middag. Åh finns inga finare än er! Det här är verkligen den bästa presenten man kan få. Ellerhur? De firade nämligen mig i efterhand.

Världens bästa människor!

De beställde in bubbel och fortsatte fira mig, sen var vi på spat hela dagen och bara göttade oss. Drack bubbel, åt frukt, drack te, badade, bastade och bara hade det så himla härligt. Det var ju dessutom sol så vi badade mest ute och låg även på soldäck och bara lapade i solen. En riktigt drömdag med andra ord.

Jag & finaste Lenny på Element Spa, kan verkligen rekommendera det. Så mysigt!

Efter vi varit på Spa:t i cirka fem timmar och alla tre såg ut som russin så kände vi oss inte riktigt redo att gå in igen eftersom det var så fint väder och solen fortsatte lyste. Så då satte vi oss på en uteservering och tog oss en varsit glass. Jag drack denna asgoda lemonad. MUMS!

Sen gick vi hem till Klara som faktiskt bor granne med Spa:t där bjöd dom mig på middag, dessutom en utav mina favoriter som är vietnamesiska vårrullar. Vi satt verkligen och käka länge och bara satt och njöt och prata om allt mellan himmel och jord. Efter middagen var alla helt slut, vi åt ganska sent runt 21.00 typ. Så då la vi oss alla i soffan och kollade på film.

Slutade med att jag & Linnéa sov kvar hos Klarisen och hade sleepover, så sjukt mysigt. Det borde man verkligen göra oftare tycker jag. Imorse vaknade man av att Klara fixat en superfrukost. Hur bra dag? Jag kände mig så bortskämd, att mina fina fixat allt detta bara för min skull. Finare vänner får man leta efter. En riktigt tjejdag helt enkelt, precis vad jag behövde. TACK TACK TACK tjejer, NI ÄR BÄST!

0

2 reaktioner på “SPOILED”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *