YA-MI

Såhär startade jag min morgon med en superfrukost. Laktosfri hallonfil toppat med asgod müsli. Alltså MUUMS på denna müsli, den är farligt god.  Jag har så länge velat testa denna efter ha sett deras butik. Man kan beställa färdiga müsli-paket men så kan man även göra sin egna müsli. Jag gjorde två egna och beställde en färdig. Som sagt sjukt goda, man kan välja på ha i allt mellan hallon, blåbär, ananas, äpple, havregryn, crunchy, vit choklad, mjölkchoklad, kokosflingor, bananchips och mycket annat. Ni kan ju tänka er hur god den kan bli då hihi, man får även döpa den till ett eget namn haha.  Gör din egna müsli på deras hemsida – MY MUESLI. Nu ska jag ta och göra i ordning mig, kl 13.00 ska jag hem till en kund på ett inredningsmöte. Åh älskar att styla lägenheter!

0

4 reaktioner på “YA-MI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.