JAG BEHÖVER ER HJÄLP!

IMG_5899_C8A8844img_8749.jpgimg_9877.jpgIMG_0836.JPGIMG_7129.JPGIMG_5224.JPGIMG_8088.JPGIMG_7668.JPG

 

LYSTRING ALLIHOPA! Jag behöver er hjälp! Jag vill nämligen veta vad ni vill läsa om här på bloggen? Vad vill ni se här på bloggen?

Superviktigt att ni svarar för det skulle hjälpa mig så himla mycket. Det är ju frafmförallt för er jag gör alla inlägg, därför är alla era åsikter så viktiga och betydelsefulla. Jag vill att min blogg ska vara så bra som möjligt och ska ge allt för den ska bli det. Jag vill att ni ska bli glada och inspirerade varje gång ni kikar in här. SÅ VAD VILL NI SE PÅ BLOGGEN? Glöm inte att ni är bäst!

0

7 reaktioner på “JAG BEHÖVER ER HJÄLP!”

 • HANNA GÖTHBERG skriver:

  Älskar din blogg!!! Du är grym 😀 Skulle vilja läsa mer om inredning, ni har ju det så himla fint <3 Och gärna följa dig mer i vardagen, bilder från dagen osv 😀 STOR KRAM <3

 • Malin skriver:

  Jag gillar en blandning av allt, outfits, inredning, kollage, recept etc. Men det viktigaste är väl den personliga ”twisten”.

 • Camilla skriver:

  Garna mera bilder pa din lya..fast det ar kanske for personligt men du har sa bra smak och hade varit kul att se hur din lya sag ut! Sen diggar jag mat tips! Och givetvis mode och garna haret, hur du stylar och vad du gor da du har fab hair!
  Resor ar ju alltid uppskattat att fa se bilder och aven tips pa platser du besoker..
  tja, men annars tycker jag du har sa bra blogg..och egentligen bara behvoer kora pa som den ar!!!

 • CAMILLAESI skriver:

  hmm varför inte mer om din vardag etc? Eller mer outfits, tips 🙂

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • Emma skriver:

  Mer bilder på ditt hem och inredning!

 • Johanna skriver:

  Älskar blandningen precis som den är med mode, mat, inspo och framför allt inredning! Toppen!

 • Paulina skriver:

  recept, kanske några listor (personligt är kul) sen inredning såklart. Men nyttiga enkla recept på mat vore najs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *