ON MY MIND

ON MY MIND
1. Shopbop 2. Skultuna 3. Svensk tenn 4. YSL 5. Monki 6. H&M 7. Gucci  8. Adidas 9. H&M HERR

Just nu kan jag inte hejda mig, jag vill ha allt jag ser typ haha. Speciellt när det kommer till inredning, där är jag som värst. Finns så galet mycket fint, tycker alltid man blir väldigt sugen på nytt när sensommaren kommer. Man vill gärna ha nya och fräscha grejer. Detta är vad som är mest på näthinnan just nu. Väskan dör jag för på riktigt, redan bloggat om den innan men den är fan i mig värd ett inlägg till. Sedan är jag i stort behov av en vit snygg bas-skjorta som inte är figursydd. Har ni tips på var jag kan hitta en snygg? Skorna är faktiskt redan påväg hem till mig, kunde inte hålla mig. Hur fina? LOVE THEM. Har tydligen snöat in mig lite på ljusrosa/laxrosa men det är ju så förbannat fint. Visst? Nu ska jag ta och fortsätta jobba här, idag kommer Johannes & Leo (deras hund) på besök, så ska väl försöka städa lite med innan de kommer. Puss på er!

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.