SÖNDAGSFIKA ☕

Jag & hjärtat tog en söndagspromenad till Thelins, där vi tog oss en liten söndagsfika. Perfekt söndagsnöje tyckte  vi, vi satt i solen och gotta oss. Riktigt varmt och skönt idag, efter fikan gick vi bort en sväng till Bromma Blocks. Jag spanade in Newport, har sett lite fina grejer där och kände att det var dags att slå till. Ni ska få se vad jag köpte i veckan, den är såååå fin och jag har suktat så länge. Nu har vi latat lite hemma och strax ska vi bege oss in till stan och möta upp Tove &  Erik. Vi ska käka middag ihop =) Vad ska ni göra ikväll? Btw det var en söt läsare som fråga om en copenhagen guide för hon skulle dit imorgon, självklart fixar jag det. Den kommer upp ikväll. Puss mina hjärtan! 

0

3 reaktioner på “SÖNDAGSFIKA ☕”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *