AUGUSTI TB MOMENTS

 

 

Så var det redan 4:e Augusti, hur gick det till egentligen? Det var ju nyss Juni ellerhur? Tycker Augusti kan vara superhärligt samtidigt som man får lite panik att sommaren snart ska ta slut. Samma ångest varje gång, men det är ju så det fungerar. Det kan ju inte alltid vara sommar, fast jag skulle önska det. Ovan är lite bilder från förra Augusti, då var vi i både Kroatien & Grekland och det  var så sjukt skönt. Nu börjar jag sukta efter en resa,  så mycket möjligt att det blir en nu på sensommaren och hösten. Jag är även väldugt sugen på att åka lite längre i vinter, så att man klarar den. Livet blir så mycket lättare med resor inplanerade. Älskar att längta, samtidigt som det är härligt att bara vara här och nu. Just nu sitter jag och Mamma på tåget mot Stockholm, vi ska vara framme 20.20 om allt går som det ska. Då ska vi åka direkt hem till lyan där mitt hjärta fixat middag, bästa han! Saknar han nu efter ha varit borta ett par dagar, så ska bli mysigt att komma hem <3

0

7 reaktioner på “AUGUSTI TB MOMENTS”

 • Sandra Ajax skriver:

  Wow vilka bilder! Hoppas sommarvädret kommer tillbaka igen och att augusti levererar! 🙂 Vad använder du för kamera? 🙂

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Åh tack fina du! Ja men verkligen, hoppas hoppas hoppas :)) Jag använder en Canon Eos 5D Mark III. Bästa verkligen!!

 • ISA skriver:

  Men tack fina du för att du alltid ger mig en daglig dos inspiration! blir alltid glad och peppad av att kika in här på dina härliga bilder och drömma mig bort. <3

 • Malin skriver:

  Åh fina bilder!!! Du är en grym bloggerska, följt dig i alla år 🙂 sluta aldrig!!!! Vart är den fina v-ringade skjortan från förresten? Ha en fin helg <3

 • Mamma Sabine skriver:

  Tack för en underbar vecka min älskade dotter me mycke skratt, mys, o härligt att träffa släkten i Bengtsfors. 😍😘😘

 • Malin skriver:

  hade inte du gjort en Köpenhamn guide tidigare? Eller har jag inbillat mig? Åker på måndag och måste maxa mina dagar! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.