SOMMARFRUKOST 

Denna plats och denna frukost. Somrigare än så blir det inte. Älskar att vakna upp hos morfar och äta Monikas goda hemgjorda frukost. Hon har bakat glutenfritt fröknäcke och hemmagjord glutenfri granola. I år hade hon även kokt egen körsbärsmarmelad. Så smarrigt, får upp sådana härliga minnen när jag är här. Har ju allltid varit här varje sommar ända sedan jag var liten. Sjukt mysigt och verkligen avkopplande. Inte många ställen får mig att känna mig avkopplande haha, men här så 🙂  Nu ska jag tillbaka och leka lite med småkusinerna samt gå och ta ett dopp i sjön. 

0

4 reaktioner på “SOMMARFRUKOST ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.