GIVE ME A BREAK

just nu så har Alltid.se hear en grym tävling som jag tänkte dela med mig av till er finisar.  Man kan nämligen vinna en BMW i3 elbil i ett helt år!! Bilen är så skön och snygg, om du vill glida  runt i en BMW i3 i ett år så ska du bli kund hos Alltid.se tycker jag. 

Varför ska ni bli kund hos Alltid.se jo för de har sänkta elkostnader och inte heller någon bindningstid. Hur bra?  De har även ett bonus system som ger dig återbäring, där du kan välja att skänka till välgörenhetvälgörenhet. Vilket är otroligt bra tycker jag. 

Du kan bli Kund idag trots att du redan är bunden till  ett annat elavtal! Plus är det en stor bonus att du har möjlighet att vinna att cruisa omkring  i en BMW i3 i ett helt år.  FETT Ju! 

TÄVLA HÄR

 I samarbete med alltid.se

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.