BRÅVALLA 2016 PART TWO

Underbara Maggio leverera som vanligt. Trots att man sett henne så mycket så har man ändå inte tröttnat på henne och hennes låtar.

En jordgubbsmojito & grymmaste Elliphant som var helt sjukt like. Hon var en utav de bästa på hela Bråvalla faktiskt. SÅ ball!

Petter och Viktor är galet taggade på Mumford. Vem är inte?

wpid-wp-image-2078673112jpg.jpg

TAGGAD? Ja det kan man lugnt säga .. haha.

Snygga Claudia & JW, så kul att träffa er brudar. 

Jag & bästis <3 Fan så roligt vi haft, helt otroligt! Jag vill bara trycka på repeat och göra om hela helgen. MAGISKT! 

Hur skön snubbe? haha..

wpid-wp-1467571844588.jpg

Karaoketaxi med discolampa var givet både dit oc hem. HAHA SÅ KUL!

Tack Bråvalla för denna gången, jag har haft de  bästa dagarna! Jag har haft så roligt och dansat och skrikit så jag t. om. tappat rösten haha. Mycket att tacka bästis för <3 Nu är det bara tagga om för nästa Bråvalla. För att jag ska gå igen är en sak som är säker. Tack alla fina människor som kommer fram också, det betyder så mycket och är guld värt. 

Då var man hemma i Stockholm igen, kom hem vid 17.20 ungefär och idag mår jag som jag förtjänar kan jag lova. Haha tredagars festival och party tar på krafterna . Hej och hå! Har självklart gått och blivit ”festivalsjuk” också med både halsont, förkyld och tappad röst. Men ska dricka massor te, vila och sova så är jag nog tillbaka snart. Som sagt finns bara ett ord för dessa dagar och det är MAGI. Bäst på scen var helt klart Mumford, Lorentz, Elliphant & Afro Jack. Jäklar så bra! Nej nu ska jag gå och dejta soffan med en fet godispåse. Vi hörs mer imorgon =)

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *