STITCH ME UP

PicMonkey Collage (75) (1)

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE /

Hej igen babes! Hittade dessa fab bikinis och var bara tvungen att kika in och tipsa om dessa. Sommarens hetaste bikini är här. Jag menar hur fin är den inte? ÄLSKAR! Jag skulle vilja ha en i varje färg faktiskt. Men eftersom jag gillar färg och mönster när det kommer till bikini så är faktiskt nummer två påväg hem till mig. Tycker den är så somrig och härlig. Ellerhur? Vilken utav dessa tre är din favorit? Hoppas på att få inviga denna på en fin strand i Europa i sommar. Har gått och blivit lite sugen på Barcelona, de kan ju aldrig bli fel. Vi håller fortfarande på att kollar upp/planerar så vi får se var det slutar.

_________________________________

How fab bikinis? I love these ones. So cool! My absolutely favorite is number two, I love the colors. So much summerfeelings over it. The yellow gonna be perfect when you have a lot of suntan. Which one is your personal favorite? 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *