LEINTERIORI

Follow my new account @leinteriori

Hej mina hjärtan! Har haft fullt upp hela dagen, därav den sena uppdateringen. Eftersom jag börjat pyssla en hel del med inredning nu både som hobby men även som jobb. Så kände jag att det var dags att starta en Instagram för just det. Så snälla fina ni följ mig på @leinteriori där jag bjuder ju på lite inredning på min egna Instagram men denna blir bara inredning. Där kommer ni få se glimtar från mitt hem, samt vad jag inspireras av och mina kommande projekt. Nu ska jag även äntligen berätta vad som hänt, jag har nämligen fått ett nytt jobb eller nya projekt. Jag har nämligen börjar arbeta mer och mer med homestyling och har redan fått in flera projekt. Så sjukt roligt och detta passar mig så bra. Så har precis börjar samarbeta med en framgångsrik mäklare vilket känns superkul. Så behöver du styla om din lägenhet eller känner någon som är i behov av styling? Maila mig på [email protected] Men erkänn kul med mitt nya jobb? Jag är så taggad!

_________________________________

Hello guys! A lot of interior right now, but you know how much I love all bout design, home and interior. And that’s why I started this account. So here here we go.  @leinteriori is my new interior account. You have to follow me there. It’s full of lovely interior inspiration from me and other people. 

0

1 reaktion på “LEINTERIORI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *