FESTIVAL TIMES

Processed with VSCOcam with a5 preset IMG_2032 OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCO 10441374_10152162068519103_6633264713711692287_nwpid-img_6495IMG_2120 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej mina hjärtan! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra. Jag känner mig ganska trött och sliten efter midsommar men det är väl så det ska vara. Det var så kul, så det är värt tröttheten.  Dags för en ny vecka och även ny månad, så galet att snart hela juni är slut. Jag undrar var all tid försvinner? Jag ska inleda juli med att åka på festival med bästis. Åh ska bli SÅÅ kul, jag älskar ju festivaler och älskar Bråvalla. Jag har faktiskt gått varje år sedan de startade, så detta blir mitt fjärde Bråvalla, jag är så taggad. Hoppas vädret håller i sig bara och är lika fint som nu. Det vore ju underbart 🙂 Ska någon utav er på Bråvalla? Vore så roligt att träffa några utav er, ni får lova att komma fram och hälsa då. Nu ska jag fortsätta jobba, vi hörs under dagen. Puss på er!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.