FLOWER CROWN STEP-BY-STEP!

DIY-1-s-1DIY-3-2-DIY-3-1

 

STEP – BY – STEP!

1.  Plocka blommor antingen utomhus eller köp fina blommor i butik. Eller gör som jag och kör båda. Ha mycket grönt, det gör kransen extra fin. Blommorna på första bilden är de jag köpte i butik gick på  90 kr.

2. Du behöver: Ståltråd, tång och tråd.

3. Börja med att göra en bas på en rund stel cirkel, sätt den kring huvudet så du mäter storlek.

4. Klipp sedan av blommorna så de blir korta skaft, så lätt kan börja binda.

 5. Tänk på i vilken följd du vill ha blommorna och vilka du vill ha längst fram, varva blommor, grönt, blommor och olika färger beroende på vilka blommor du har. Tänk på att sätta de så tätt som möjligt och bind ståltråden tight. Så den håller ordentligt. Gör du den dagen inna, spraya kransen med vatten och lägg den i kylen under natten.

6. KLAR!  

Godmorgon babes! Insåg dock att det inte riktigt var morgon längre 😉 haha. Självklart vill man ha egengjord krans med färska blommor på midsommar, det är faktiskt inte så svårt. Men för er som minsann tycker det är lite knepigt, så visar jag er min guide från förra året. Hoppas ni uppskattar den och tycker den är enkel att förstå =) Jag ska nog göra min krans redan ikväll, det blir för stressigt imorgon. I år tänkte jag köra på mycket grönt, rosa och vitt. Så lite liknande som förra året. Kör ni på egengjord krans eller kör ni plast? Finns ju så många fina i plast nu med =)

 

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *