S O O N

image image image image image image image

 

pictures from last midsummer

Åh vad jag längtar till midsommar nu, det är helt klart den bästa dagen på året, den och midsommardagen. Så himla mysigt. Vi ska vara ute i skärgården i Östergötlands på en kompis landställe, vi är runt 15 pers. Ska bli så himla roligt!! Det ska lekas lekar, femkamp, dansa runt midsommarstången, äta jordgubbstårta, äta silllunch, grilla, spela kubb och bara umgås med världens bästa vänner. Men innan det så är det en hel del att fixa, jag ska tvätta, packa, köpa blommor, fixa krans, handla, fixa dekorationer, skriva ut sånghäften bla. Vi tänkte vara ett stort gäng ikväll och se matchen men inser att jag inte riktigt hinner det så det får bli att se matchen hemma och fixa lite samtidigt haha. Man kan ju tyvärr inte vara med på allt, I wish. Nu ska jag fortsätta styra här, vi hörs lite senare. Vore så roligt att höra vad ni ska göra på midsommar? Vart ska ni vara? & hur firar ni?

0

2 reaktioner på “S O O N”

  • Elin skriver:

    Älskade Östergötland! <3 Vi hänger också där! Och i år ska vi ut med vår segelbåt till Arholmen (inte jäättelångt från Fyrudden faktiskt, utanför Valdemarsvik) för klassiskt firande med sillunch, klä stång, dans och grill till kvällen. Världens mysigaste dag helt klart!

    • Rebecca Fredriksson skriver:

      Åh! Det låter som ni också kommer ha en helt underbar midsommar =) Älskar Östergötlands skärgård!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.