BLOGGER OF THE WEEK #3

image image wpid-wp-1466512803819 image

Hej på er! Då var det dags för veckans blogg. Jag fick tipset av en läsare förra veckan om denna tjej. Så bakom the blogger of the week den här gången hittar vi Tuva Alicia som även hennes blogg heter. Tuva är 22 år  gammal och kommer från Stockholm, hon pluggar just nu juridik och är även en utav de finalisterna i ITgirls 2016. Hon bloggar för att slappna av och göra något kreativt. Tuva verkar vara en härlig tjej med mycket energi och ett stort intresse för mode. Hon tar fina bilder och i hennes blogg får man hänga med i henens färgglada vardagsliv. Läs Tuvas blogg HÄR.

Vill du bli veckans blogg? eller har en grym bloggare du följer som bör uppmärksammas? HIT ME! 

0

12 reaktioner på “BLOGGER OF THE WEEK #3”

 • ISA skriver:

  Åh fina Tuva, så duktig tjej det där! Kreativ blogg också, tror hon kommer sluta inom modebranschen på nått vis! Jag vill supergärna vara med och ”tävla” om nästa vecka, skam den som ger sig liksom 😉

 • Josefin skriver:

  Så duktig tjej!

 • Ester skriver:

  Så himla mysig blogg! Så kul med veckans blogg, hade mer än gärna varit med <3

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   Ja verkligen mysig blogg 🙂 kul att Höra att ni uppskattar detta så mycket. Superkul 🙂

 • HANNA GÖTHBERG skriver:

  Heeeej Rebecca!!! Jag vill SÅ gärna vara med och tävla om titeln Blogger Of The Week.

  Vem är då tjejen bakom bloggen? Jag är en driven och engagerad tjej som ständigt jobbar mot nya mål. För mig är det inte bara viktigt att nå ett mål utan också hur jag når dem. Jag är uppvuxen i en liten by i Småland och har sedan barnsben drömt om ett liv i en större stad där jag kan få utlopp för min kreativitet. Att starta bloggen blev en del i mitt drömmande. I min blogg får man följa med på äventyr! Jag jobbar som föreläsare och reser Sverige runt så det blir mycket hotellbilder, frukostar och resor som man får följa. Dessutom är jag riktigt svag för mode, inredning och träning vilket jag gärna delar med mig av i bloggen. Musik är även något som ligger mig varmt om hjärtat och i sommar släpper jag min första egna låt. Det och mycket mer hittar ni hos mig! Välkommen till mitt liv, välkommen till min dagbok.

  KRAMIS <3

 • Tuva skriver:

  Åh Rebecca, vad GLAS jag blir! Vilken härlig överraskning! Detta gjorde min dag! ❤️🙈😘

 • Tuva skriver:

  Åh Rebecca, vad GLAD jag blir! Vilken härlig överraskning! Detta gjorde min dag! ❤️🙈😘

 • M skriver:

  Skulle gärna vilja vara med själv. Jag skriver om min vardag, stil, resor, hur det är att ha depression samt tips tricks eller inspo till mental hälsa. Min stora dröm är att nå ut och kunna hjälpa och inspirera andra på något sätt att kunna må lite bättre. Jag startade bloggen från första början för att få skriva av mig och distrahera mig med något kul. I veckan åker jag utomlands ett tag och kommer uppdatera mycket därifrån 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.