IN THE CACTUS HEAVEN

image image image image

Top_Gina Tricot / Bottom_H&M

Hej mina stjärnor! jag ligger i sängen och har världens migrän, fy helvete vad jobbigt det är. Jag hoppas verkligen att det går över snart. Jag låg och titta på lite bilder och insåg att jag inte visat dessa från Grekland. Älskar denna bikinitopp och trosor btw. Så fina! Åh vad jag saknar denna resa, allt var så perfekt! Får helt enkelt se till att boka en ny resa, jag är även sjukt sugen på att åka till Köpenhamn, det är så fantastiskt. Har ni varit där? Annars måste ni åka dit! Nu ska jag fortsätta vila, stor fet puss på er!

_________________________________

Hello my stars! I have forget to visit these photos from Greece. Me in the cactus heaven. I love this bikini top from Gina Tricot. The back is so beautiful. Now i Will go back to my bed and rest again. I have so much headache, hate it. Talk to you tomorrow again. Big kiss!!

0

1 reaktion på “IN THE CACTUS HEAVEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.