VACAY WITH BAE

Hej mina finaste! Äntligen så är denna film från vår underbara resa klar, har hållt på och suttit och klippt och redigerat massor i flera timmar, det tar ju sådan tiiiid. Det är dock väldigt roligt så man tänker inte på att tiden bara springer iväg. Jag är ju inte värsta prot på att redigera/klippa men det men blir väl bara bättre och bättre hoppas jag haha. Jag älskar verkligen rörligt material, det ger så mycket mer än bara bilder. Man får mer en känsla på riktigt =) Jag ska ju bli duktigare på det här med rörligt, i denna video pratar jag ju inget, men tänkte köra lite mer sånna videos framöver alltså mer vloggar. Ni får mer än gärna komma med tips på vad ni då skulle vilja se i en sådan vlogg? Let me know! Så vill jag självklart höra vad ni tyckte om denna video? Älskar att höra vad ni tycker gullisar? 🙂

GLÖM INTE HELLER ATT PRENUMERERA PÅ MIN KANAL HÄR!

_________________________________

Finally is the video finish.  It’s take so long time to cut and edit … The video from my lovely trip with my bae. Oh i miss this trip and this girl so much right now. We have so much fun. What do you think about this video? Do you like it? Do you prefer more videos? If I’m gonna do a lot of more vlogs, what do you guys wanna se? Please let me know! 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *