SUMMER MOMENTS

image

Bästa Baska i Kroatien, åh vad jag kan sakna det .. Väldigt sugen på Kroatien igen!

image

Allt man behöver för en perfekt sommardag, solbrillor, hatt och en svalkande lemonad

image

Hur vackert?

image

Kroatien i mitt hjärta! Magiskt vackert.

image

somriga & läskande drinkar!

image

blommigt och somrigt

image

Så härligt att bara sitta på en uteservering, äta charkis och dricka en drink.

image

sola, bada och få solkysst hy ..

image

Cheers baby!

image

Att få tillbringa massor med kvalitétstid med min favoritperson.image

Nu är verkligen sommaren här hörrni, hur galet är inte det? Ovan ser ni mina favorit bilder och favorit stunder från förra sommaren. Förra sommaren var ganska så planerad, jag hade bokat resa till Kroatien, Grekland, var på Summerburst, Bråvalla & Popaganda, hade min stora 25 årsfest och mycket mycket mer. Denna sommar har jag nästan inte planerat något alls ..Dels för det har varit så mycket på senaste, dels med mig men vi har även flyttat, renoverat, jag har varit i New York, Paris, & Grekland. Så det har varit extremt händelserika månader och kanske därav inte så mycket planering framåt. Jag kanske ska försöka ta denna sommar bara som den är och att bara vara, jag är ju så fantastiskt dålig på det. Jag gillar ju att inte ha massor saker planerat, utan bara mer spontant göra saker samtidigt som jag blir stressad och får ångest när jag inte har en massor planerat. Men kanske bli en del semester i Sverige i år, om vädret tillåter. Mysa på landet, vara i skärgården och bara vara. Men är sugen på att iallafall boka 1 vecka solsemester utomlands, men får se hur det blir med den grejen. Nu ska jag fortsätta styla min lägenhet. Hörs lite senare. Puss på er!

Endast några få timmar kvar, in och buda <3 min ena tavla är uppe i över 500 kr, så kul! Alla pengar går dessutom oavkortat till Bris. IN OCH BUDA NUUU HÄR! Vem vill inte ha en utav mina tavlor på väggen hemma? 😉 hihi!
0

2 reaktioner på “SUMMER MOMENTS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.