TROUGH MY PHONE w 23

image

Jag fotar ju en hel del och en hel del med min telefon och ibland läggs ju inte alla bilder upp, så det finns en hel del opublicerade bilder som de ovan =) Jag vet ju att ni tycker det är lite roligt med lite mer personliga bilder, så här kommer ett gäng från min lur. Allt från växter, flygplan, bubbel till borsan. En salig blandning helt enkelt =) Hoppas ni gillar att få se en glimt av min vardag. Idag ska jag försöka fixa lite mer till lägenheten, hela köket är klart nu, så himla skönt när renoveringen är över. Resultatet blev så jäkla bra, väntar tills jag ska få visa er.

_________________________________

Like you know, I take a lot of photos and some photos I don’t publish, so here is my latest pictures trough my phone, little more personal. Hope you like it! Now I have to fix some stuff for our new apartment. Talk to you later!

0

2 reaktioner på “TROUGH MY PHONE w 23”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.