B R O N Z E

image image image

Good morning sunshines! Hoppas att ni sovit gott. Idag hoppas jag på en bättre dag, igår var en riktig skitdag då allt bara kändes skit och allt gick emot en. Ni vet ibland har man ju sådana dagar. Ångest och jobbiga tankar.. Men idag är det en helt ny dag, vilket innebär nya tag och nya möjligheter. Livet är inte en dans på rosor utan väldigt mycket upp och ner. Ellerhur? Det är bara att bita ihop och gilla läget och försöka göra det bästa av det. Ikväll står det vernissage på Fotografiska på schemat, tänkte att jag ska berätta lite mer om det lite senare. Så håll utkik, nu ska jag ta och käka lite frulle det blir jordgubbar med mjölk. Så smarrigt! Bjuder på en liten sneak från en look från Grekland sålänge. Puss på er!

_________________________________

Good morning sunshines! Hope all of you slept well? Today I hope for a better day, yesterday I had a real bad day with many bad thoughts and anxiety. But today is a new day with opportunities, right? Now I will eat some breakfast. Fresh strawberries with cold milk, yummi! Kiss.

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.