PATTERNED

image image image image image image image

 

Skirt_Mango / Top_H&M / Bag_Ceannis / Shoes_H&M / Sunnies_Ray Ban / Earrings_H&M

Hej mina finaste hjältar! Nu är jag hemma i Sverige igen, vilket dock inte gör mig så mycket då faktiskt Sverige bjuder på sjukaste sommarvädret och jag menar vad slår svensk sommar? Inget 😉 hihi. Så igår njöt vi av vädret ordentligt. Vi hade grillkväll i nya lyan nämligen eller snarare på vår mysiga innergård. Brorsan är här och hälsar på i helgen. Samt kom Erik & Tove förbi, så vi grillade, drack rosé, spelade kort och hade det allmänt trevligt. Mer sånna kvällar TACK!  Här är en look från Grekland som vi fotade när vi var i Lindos, de fanns så fina och mysiga gränder där så passade på att fota såklart. En somrig look, älskar singoallatoppen. Gillar ni dagens look? Ikväll btw berättar jag om mitt lilla nya projekt, det vill ni inte missa 😉 så håll utkik!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.