INTERIOR STYLIST

image

Här ovan är bilder på lägenheten före:

image

Stockholm Poster_Desenio 
image

image

image

image

image

image

image

image

image

Jag har som sagt startat igång ett nytt litet projekt. Jag låg hemma en dag och bara insåg vad jag ville jobba med och kände bara att vafan jag kör. Det är nämligen att inreda/styla lägenheter inför försäljning. Jag har alltid tyckt att inredning varit väldigt roligt och alltid älskat detaljer. Så för några veckor sedan fick jag mitt första projekt. En liten ungkarlslya i Sundbyberg som var väldigt tråkig och opersonlig. Detta är som sagt mitt första projekt, sjukt mycket jobb och mycket slit men jäklar vad roligt det har varit. Ovan ser ni hur lägenheten såg ut innan och hur den ser ut nu. Lyan ligger även ute på Hemnet nu, du hittar den HÄR. In och kika!!  Så spänd på att höra vad ni tycker nu? 😀

0

9 reaktioner på “INTERIOR STYLIST”

 • Mamma Sabine skriver:

  Sjukt snyggt och vilken skillnad alltså. Tror inte knappt att är samma lya. Otroligt bra jobbat Rebecca detta ska du också syssla med. En kanonstart ett första projekt 👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😘❤️

 • Sara H skriver:

  Åh vill bara flytta in dit! Så fint!

 • Amina skriver:

  WOW!! Otroligt fint! Det är bara att satsa vidare:D

  • Rebecca Fredriksson skriver:

   men vad du är underbar 🙂 tack snälla du för den fina kommentaren. Jag är faktiskt lite sugen på att köra mer på detta spår 🙂

 • Agnes skriver:

  Så duktig du är! Superfint!!

 • Jessica skriver:

  Supersnyggt verkligen!

 • Micaela skriver:

  Hej!
  Jag har en liten fråga, soffan vad är det för märke på den? skulle passa perfekt i min etta, Gäller ju verkligen att utnyttja all plats på de bästa sättet utan att få lägenheten att kännas liten, super snyggt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *