DONUT

image image image image
Swimsuit_Missguided

Hur underbart är det inte att glida omkring på en donut hela dagarna? Jo för underbart. Rhodos levererar verkligen, det bjuds på närmare 25-30 grader och sol varje dag. Det finns verkligen ingenting bättre än att resa =) Tycker jag iallafall. Min pappa brukar ha som grej att ha bokat en ny resa innan han kommer hem från den förra haha, så det är väl därifrån jag fått min kärlek till resande. Vi har alltid rest mycket med familjen, ända sedan jag var liten. Det är verkligen något min pappa prioriterat vilket jag verkligen värdesätter idag, eftersom vi har så många fina minnen. Tänk vad egentligen livet handlar om minnen? och jag älskar att skapa minnen utomlands. Föresten hur snygg är inte denna baddräkt från Missguided? Älskarn =) Jag tänkte att jag kunde tipsa er om lite snygga baddräkter. Skulle det uppskattas? Jag älskar baddräkter, så snyggt!!

0

2 reaktioner på “DONUT”

  • Malin skriver:

    Snygg! vad har du gjort på knäna? Såg även på snap… Ser ut att göra ont 🙁

  • Lina skriver:

    Åh vilken fin blogg du har!!! Har oxå en reseblogg ju!!! Men lite mer resa m barn tips!!!! Härliga bilder!!!! Njut av Rhodos!!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.