NUDE & PINK

  

PINK CREEPERS_HERE / NUDE CREEPERS_HERE / (Normal sizes, I have size 37 in mine)

Åh Ă€lskar mina nya creepers! Hur balla? SĂ„ sjukt sköna skor ocksĂ„ =) DirektlĂ€nkar till skorna hittar du ovan. Ett par beiga och ett par rosa fick det bli, sĂ„ kan det gĂ„ nĂ€r man inte kan vĂ€lja fĂ€rg hihi. Jag Ă€r sugen pĂ„ ett par svarta med, men börjar med dessa godingar. Tror jag ska ta och flyga i dessa pĂ„ onsdag faktiskt, eftersom jag Ă€lskar att flyga bekvĂ€mt. Vad tycker ni? Gillar ni dom? Finns Ă€ven i svart och rött.

_____________________________________

I’m totally in love with my new creepers. How cool? They are also so comfy. You find adlinks to the shoes above. I couldn’t choose color, so I took one pair in pink and one in Nude. But the pink ones is my favorite. What do you think? Do you like them?

 

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.