INDUSTRIAL

PicMonkey Collage (54) c0e5d5039cf5254ce043931ac1e177a7

Hej babes! Som jag skrev är vi mitt uppe i renovering i nya lyan, vi kände att det var lika bra att ta tag i det på en gång. Känns som det är lättare att det blir av då =) Så ovan ser ni lite inspiration för vårt kommande kök. Vi vill ha ett industriellt/rustikt kök så vi kommer köra på stort fyrkantigt kakel, mörk fog, betong och mässing-detaljer. Det kommer bli så fint, Pappa är så duktig och hela köket kommer i stort sätt vara klart nästa vecka och vi flyttade in förra helgen. Hur grymt snabb är inte han? Helt sjukt. Nu ska jag ta och fixa käk till mina händiga grabbar. Vi hörs lite senare, glöm inte följa mina dagar på Snapchat: ”rebfres” där får ni se mer av mitt mindre glammiga liv 😉 haha. Ha en magisk lördag!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.