CASA COOK

   
    
    
    
    
Hur drömmigt hotell? Helt sjukt!! Nästa vecka sticker jag och bästa Linnéa till Grekland. Jag ska i samarbete med Vingresor testa deras nya hotellkoncept Casa cook som är ett vuxenhotell för den moderna resenären med krav på hög komfort och snygg design. Hotellet har även en tydlig hälsoprofil vilket märks på både träningsutbudet och menyn. Alla rum på Casa Cook är läckert designade och har dessutom poolacess. Åh om jag ser fram emot nästa vecka? Jag längtar ihjäl mig! Jag och Lenny som jag också kallar henne, vi ska ha en riktig rehab resa. Äta gott, sola, bada, njuta, träna och bara va. Under min vistelse kommer jag även ta över vingresor’s Instagram konto. Detts blir mitt tredje samarbete med Ving och det känns fantastiskt kul. Är ni taggade på härliga semesterbilder? 

0

2 reaktioner på “CASA COOK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.