SUMMER VIBES

  

  
  

Photos by: Lisa Höök
Skirt_Monki (old) Simliar here / Shirt_Zara / Jacket_Levis / Sunnies_Loveyewear (Ray Ban) Shoes_Superga /

Hej mina finaste! Nu är vi tillbaka i Stockholm igen efter en natt i Norrköping, som jag skrev tidigare så känns det faktiskt skönt att komma hem. Tillbaka till rutiner =) Den här veckan är jag så sjukt glad, ungefär lika glad som på första bilden och snart kommer ni förstå varför hihi. Häromdagen körde jag på en väldigt somrig look, en ganska så söt look för att vara jag men valde att matcha den med platform-sneakers och en sliten jeansjacka för en lite tuffare look. Gillar ju inte när det är för gulligt haha, värsta jag vet. Gillar mer det lite tuffare, det passar mig mer. Vad tycker ni om dagens look? Gillar ni den? Älskar ju när ni kommenterar och säger vad ni tycker. Bästa som finns är när man loggar in och möts av era underbara kommentarer.

0

4 reaktioner på “SUMMER VIBES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.