SUM & ICE

 

  
    
 

Det blir en hel del glass när solen och värmen visar sig från sin bästa sida. Jag klagat inte, vem älskar inte sol & glass? Nu sitter jag i bilen påväg mot Sthlm efter en lång-helg i Götelaborg! Ska bli skönt att komma hem, komma hem till lite rutiner, trots att jag älskar att vara på resande fot haha. Men jag har ju varit iväg en hel del nu, nämligen 3 helger i rad. Först New York, sen Paris och nu gbg. Haha helt slut. Nu ska jag sova em blund innan vi ä hemma, somnar alltid när jag transporterar mig, kan ioförsig somna lite var som. Henke tror jag har narkolepsi haha. Puss på er!

0

2 reaktioner på “SUM & ICE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.