BURGER LUNCH

   

   

Om ni är i Paris så måste ni besöka Café Charlot, supermysigt café och väldigt franskt. Både jag och Henke tog en varsin burgare, de var så goda och gillar verkligen hur de presenterar den i ett tidningspapper. Så snyggt! Paris är så härligt och känns som vi hunnit se så mycket på dessa dagar vilket jag är så tacksam för. Har någon utav er varit i Paris? Nu när jag kollar på bilderna blev jag tusan hungrig haha .. Dags att äta!

_____________________________________ 

If you are In Paris you have to visit the lovely Café Charlot, so wonderful place. We toke the burger and it was so good, and I love the presentation of the food. So cool with the newspaper. Now I became i hungry .. 

0

2 reaktioner på “BURGER LUNCH”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.