Ob-La-Di

Processed with VSCO with a5 preset  Processed with VSCO with a5 preset

Efter vi strosat omkring i stan så gick vi förbi ett mysigt Café här i Le Marais. Ob-La-Di heter det, väldigt liten men väldigt charmigt. Hade spanat in dom på Instagram och så visade det sig sig att cafét låg granne med vårt hotell så var ju bara tvungen att testa =) Åt deras yoghurt med glutenfri granola och en kopp te. Sorry för sen update men internet fortsätter att krångla. Idag var vi även förbi härliga EF-skolan men mer om det imorgon, tog en hel del bilder samt lärde mig litegrann. Nu måste jag sova, puss & Godnatt!

0

2 reaktioner på “Ob-La-Di”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.