D R E A M 


 

 

Random pictures from New York   

Hej mina bästa finisar! Det är helt galet hur mycket jag fotar när jag är iväg och reser, snittar 200-300 bilder om dagen haha galet ju. Men jag älskar det och hoppas ni också gör det =) Älskar ju att kunna dela med mig av mina fina bilder till er, därför jag älskar att blogga när jag reser, för man kan skapa så mycket material till er. Har ni varit i New York? Annars tycker jag definitivt att ni ska åka dit!

_____________________________________

Hi lovers! Here is some random pictures from New York. I take so many pictures when I’m traveling. Some day to much 😉 But hope you also like it!

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.