GOOD START ON A GOOD DAY


  

Godmorgon =) Dock inte för er, men här är ju bara klockan 10.06. Jag & Emilia vaknad upp runt 8 utvilade som små prinsessor. Åh vi har sovit så gott på vårt hotell NoMo SoHo, sängen var så sjukt skön. Jag ville inte ens gå upp haha. Nu har jag precis mumsat i mig lite frukost i sängen =) Hur mysigt? Som jag skrev är det verkligen sjukaste utsikten här. Bild nummer två är vyn från vår säng. Hur coolt? love it! Idag står shopping på schemat, så får se om jag kommer hem med något kul. Har ni någon grym butik/shoppingställe att tipsa om? Just let me know!

_____________________________________

Morning babes! I Slept like a princess in this kingbed, so soft! I want to stay in bed all day haha. But not today, because today we gonna to the city for some shopping.  Pic number 2 is the view from our bed, how sick? The view here on NoMo Soho hotel is so amazing. Love this hotel, so beautiful and modern.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.