SHAKE SCHACK

     img_3918.jpgimg_3921-1.jpg

Äntligen har jag fått testa Shake Shack!  Haha har velat testat det så länge efter ha sett allas bilder på Instagram & Tumblr. Det var SÅÅ gott, deras pomme är sick haha. Den är liksom så krispig och god. Tur att detta inte finns hemma 😉 haha. Deras milkshakes var också så goda, jag tog en med smak av jordgubb. Riktigt yummie! Har ni möjligheten så måste ni testa Shake Shack om ni gillar burgare såklart. Riktigt bra ställe, fräscht för att vara en snabbtmatskedja. Nu ska vi fortsätta njuta här =) Puss på er! 

_____________________________________

Finally I have tried Shake Schack, and it was sooo good. The fries was perfect haha. I’m glad that we don’t have this in Sweden 😉 haha. I also tried the milkshakes and it also was so good. Now we have to join our time here, talk to you later!

 

0

1 reaktion på “SHAKE SCHACK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *