FIRST DAY NYC

  

  
Okej om man kan bli kär i e stad, så är jag det. Jag känner bara hur kan jag inte ha åkt hit tidigare? Haha, det är verkligen WOW. Har ju med mig världens bästa guide Emilia också, min egna lilla NYC-guide. Så perfekt =) Vi har haft så mysigt och trevligt, vi har mestadels bara strosat omkring. Varit i Soho, West Village & i Brooklyn. Hur himla fint är det inte här? Helt magiskt! Jag pepprar på med kameran som tusan samtidigt som jag försöker titta och bara njuta. Som sagt varit här i en dag och är redan kär, ser verkligen fram emot min weekend här. Nu sitter jag på ett mysigt café och bloggar, ska snart möta upp Emilia igen. Då ska vi hem till henne och dricka ett par glas rosé innan vi ska vidare på middag & drinkar. Jag lever verkligen livet här, så skönt att bara få njuta av att bara vara och umgås med sin fina vän. Ha nu världens bästa helg fina ni!

_____________________________________

Okey! I’m in love, In love with New york. This town is just so amazing. Today we have strolling around in Soho, West Village & Brooklyn. And I have take so many photos, you will see later. Tonight we going to Zizi Limoma for dinner and the Wythe hotel for drinks at the rooftop. Now I’m gonna meet up Emilia again. Have a awesome night, talk to you tomorrow. 

0

1 reaktion på “FIRST DAY NYC”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *