MORNING

10947866_10152507294637161_1355885544_n (1)

Godmorgon mina solstrålar!  Nu har jag precis vaknat upp i Brooklyn i millans lägenhet.Så mysigt här! Eller vaknade för någon timme sen, klockan är nu 08.17 så soft att jag vakna och var pigg vid 07.00 😉 det händer inte allt för ofta kan jag säga haha. Allting gick så himla bra igår, var först ganska nervös att flyga en rätt så lång flygning alldeles själv men det gick jättebra. Jag såg två filmer och sov litegranna, när jag väl var framme på flygplatsen så gick det SÅ smidigt, var ute efter 15 min. Haha vad hände där? Men jag fick gå förbi alla köer, vet inte om det hade med att göra att jag även var i Usa i februari. Men så smidigt iallafall och när jag kom ut låg redan min väska där och Millan stod och vänta på mig. Hur bra? Nu ska jag ta och vara lite social här, vi ska in till NEW YORK nu och äta frukost. Tar med kameran så räkna med massor bilder ikväll 😉 hihi. Blir lite tokigt med tidsskillnaden men så får det bli. Ha en fin fredag! Glöm inte heller följa mig på Instagram: @rebfre & Snap: ”rebfres” 

0

1 reaktion på “MORNING”

  • Camilla skriver:

    Valkommen till NY, vilken del av Brooklyn? Jag bor i Rockaway Beach, surf heaven.
    DU maste bara ta dig till shake shack for burgers..yum!! Och alla rostade mandlar/notter e ju ett maste att prova som saljs precis overallt….hela Manhattan luktar av dessa gobitar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.