JOE & JUICE

     
  

    

Pink set / Missguided / Shoes_Sarenza (Adidas superstar) / Jacket_Acne / Cap_New York / 

Hej mina hjärtan! Jag älskar att vara ute i god tid när jag ska flyga, okej när man ska åka buss eller tåg men är det flyg vill jag gärna vara i tid. Oftast är jag så långt innan så mitt flyg inte ens kommit upp på tavlan haha. Men hatar att stressa till just flyg, finns inget värre än att springa runt som en dåre med alla väskor på en flygplats ellerhur? haha. Självklart besökte jag Joe & Juice innan jag skulle till gaten, det är standard. Tar alltid deras goda avokadotoast och en stor juice, idag blev det hell of a nerve passande va? hahaha. Såååå smarrigt!Nu måste jag boarda, nästa update blir från New York!  Pussss!

0

4 reaktioner på “JOE & JUICE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *